NOUS AMPLIFICADORS DE TV.UHF
ANALÒGICS I DIGITALS DVB-T.


NOUS TRANSMISSORS I REEMISSORS DE TV.UHF
COMPACTES LDMOS DE 100W.
Características del Transmisor compacto

Características del Reemisor compactoNova adquisició del

Centre de Telecomunicacions de

la Generalitat de Catalunya

de l'equip transmissor

de radio digital

Itelco DAB

1.6KW

 

Transmissors DAB en banda III

Potències : de 500W a 1.5kW

Allà on les dimensions siguin escases i la eficiència de la refrigeració per líquid sigui necesària per a transmissors de potències r.m.s de sortida entre 500W y 1.5kW, Itelco fa servir els mateixos dissenys avançats de refrigeració per líquid de circuits d'estat sòlid dels transmissors i amplificadors analògics VHF de banda III, on les proves realitzades són superades amb èxit. En aquest sentit, el futur de les peces de recanvi, si fosin necesàries, estarà garantitzat.

Els mòduls amplificadors de potència de banda ample utilitzen tecnologia MOSFET. Al mateix temps que més que un avançat disseny ( sense utilitzar circuladors ) i d'una refrigeració per líquid óptima, els mòduls d' amplificació d' Itelco han aconseguit una línialitat i eficiència que no es troba en el mercat. Els mòduls, que tenen el conversor DC/DC integrat, no necesiten ajust i disposen també d' autoproteccions contra ROE excessiva, sobrecarga RF d'entrada, sobrecarga de corrent, excès de temperatura, excès de voltatge i voltatge per sota mínims.

L' innovació del sistema de refrigeració per líquid per mitjà de làmines, assegura un refrigeració superior en l'ambient més problemàtic, eliminant també la contaminació acústica típica dels sistemes de refrigeració per aire amb grandiosos ventiladors, que fins i tot interfereixen en els oscil.ladors locals del mateix sistema al llarg del temps. Aquest sistema manté aïllat als circuits d'agents contaminants externs que al llarg del temps espatllen el comportament del sistema.

Per altre banda, aquesta millora tecnològica en refrigeració, permet unes dimensions més reduïdes i compactes, simplificant la instal.lació i les rutines de manteniment. Quan es necesita manteniment, el disseny encarat a un fàcil accès més la no presència de sistemes ventiladors permeten un fàcil i ràpid accès a qualsevol punt buscat. Els mòduls poden desconectar-se i tornar a ser insertats en ple funcionament operatiu de tot el sistema, no sense passar abans per diversos pasos de seguretat que aseguren la integritat de l'operari en cas de no realitzar els pasos correctes.

La existència del sistema de refrigeració per líquid permet que la temperatura del transistor sigui molt baixa, i amb un disseny global tolerant a fallades, i a un reduït número total de components crítics, donen com a resultat un temps mig entre fallos MTBF llarg , sense que ningú en tot el mercat mundial d' amplificadors profesionals de TV i radio pugui igualar.

La unitat de control del transmissor composta per un microprocessador realitza la total supervisió i monitorització d'una manera més fàcil i ràpida, millorant la capacitat de control remot de l'equip.

 

 

Nova instal.lació de 2 Equips Reemissors de

50W FRATEI diplexats per C.T.G.C.

en el Centre de EL CALVO.

 

Opció de control a distància dels equips FRATEI

 

Mitjançant comunicació port sèrie RS232
Mitjançant contactes de relés

Anar al Menú

Per a més informació e-mail: teixido@fratei.com